Spring til indhold

oktober 2009

82 års fødselsdag

Så passeredes de første 82 år på Livets vej. Mange har ringet, mailet og skrevet deres lykønskning. og betryggende er det, at der er en kreds omkring én, der på en måde står vagt om ens fortsatte liv. Omvendt er det også en slags mandtal,der afslører. om der er kommet et hul i rækken.I år savnede jeg således respons fra Ellen Ruth Jensen fra Viborg.Familiespisning i byen faldt til jorden pga min dårligdom, men Anne havde kreeret en fin Sejret,… Læs mere »82 års fødselsdag

Besvær med apoteker

Jeg ringede til Jens for at fortælle om en forværring i mine underlivssmerter her til morgen. Jens assisterede med at lægge en recept på Apoteket til senere afhentning af medikamenterne. Noget gik dog galt i processen, der først udløste sig ved fyraftenstid. Men nu er kraftige Pennecillin indlemmet i den daglige kost. Godt, at man har en pige, som Anne og en læge, som Jens, der hurtigt træder til i nødens stund.

Skrantende – nu er det mig selv.

Jeg har noget svært ved at komme rigtig til hægterne efter efterårsbesøget i Ebeltoft og Sydjylland. Ikke at jeg har frosset eller på anden måde udsat legemet for påvirkninger, der kan fremkalde sådanne tilstande.

Reparation af pc

Endelig kom TDC-reparatøren. Han udskiftede alt, der kunne udskiftes på pc’en, modem, filter og sluttelig ip-nummer. nu ser ud til, at den kan køre igen

Redde syg pc

Det er nu anden uge med syg computer, og Anne har været her for at assistere ved et forventet TDC-besøg. Jeg benyttede uheldigvis de sidste minutter i den stibulerede tid til kort at bestille H1N1-vaccination. og netop da ringede TDC og bekendte, at kunne konstatere, at det ikke var helt ok endnu. De kommer i morgen og ordner det.

Maravantal

Så er det tid til at få tjekket tallet, og jeg okser op til lægen i formiddag for at levere blodprøven. De sidste fire har gennem det sidste årstid ligget pænt mellem 2-3, men jeg hører først resultatet i morgen tidlig.Jens gjorde mig opmærksom på, at jeg på grund af hjerteproblemer vil kunne blive vaccinet mod den frygtede Svinenfluenza – H1N1. Vaccinen er dog ikke frigjort endnu,Jeg kom til lægen i silende regn

Normaltid

I nat stilledes urene en time tibage for at komme væk fra sommertiden, Det bliver den mørke tid, vi nu går i møde. Computeren driller stadig med sine uforklarlige udfald, når der skiftes sider i fx. dagbladene. Henning har opgivet selv at kunne ordne det, men foranlediget, at der kommer en montør fra TDC på tirsdag 10-12. Den pc trænger vist snart til udskiftning.

Skudepisoder nær på

Til lykke til Lene, der i dag bliver 30. Det fejres behørigt i Aalborg.Med udgangspunkt i de seneste skudepisoder i Hellerup, vil politiet nu indsætte en specialstyrke for at imødegå og hindre disse. Det er påfaldende, at dette sker netop nu, hvor episoderne er rykket tæt på de kvarterer, hvor kendnis’erne bor, og hvor man ikke er vant til den slags ‘Nørrebro-tilstande’, som også eksisterer på Vestegnen. Det skaber forståeligt nok utryghed, når man bestiller en sushi og får en… Læs mere »Skudepisoder nær på

Snotnæse

En ordentlig gang forkølelse har ramt mig – netop på denne dag, hvor Fir-banden kaldte til samling. Jeg måtte melde afbud, og gik saledes glip af udstillingen på Gl. Holtegård og Leifs kulinariske retter.

Kommunebesøg

Så er lægeerklæring og billede bragt til kommunekonteret, og et midlertidigt kørekort er indhentet, Nu forberedes der til de fire træffet i morgen. Det finder sted på Gl. Holtegård.