Spring til indhold

juli 2005

Afslappende søndag

Jeg benyttede det ganske fine vejr til et par cykelture i skoven. Herligt at følge naturen dér. Jeg savner mine cykelture, bår jeg er ovre i Ebeltoft-området. Jeg må se at få sænket min sadel på min cykel, som jeg har udstationeret dér.

Regnvejrskuller

Sikke et regnvejr. Én skulle næsten tro, at det var en forsmag på Syndfloden. Jeg kiggede mig allerede omkring for at se om Noa’s ark var inden for synsvidde. Den fortabte sig nu i det fjerne. Men jeg havde nok ikke kunnet komme om bord alligevel, da jeg jo intet kvindfolk havde ved siden – eller ved hånden. Og man skulle jo være to af samme slags af forskellig køn. Det skulle i hvert fald være en af adgangsbetingelserne. Foruden… Læs mere »Regnvejrskuller

Våd trøje

Hvorfor har jeg dog så ofte en chance for at blive total gennembødt under mine cykelture for at hjemføre de allernødvendigste fornødenheder?

Rengøring

Det hævner sig, når man afbestiller hjemmehjælpen, som jeg gjorde i går. da jeg skulle besøge Torben. Så må man selv svinge støvsugeren. Og det er i grunden ikke så galt.

Venne-besøg

Jeg blev inviteret til frokost hos Torben i deres nye og charmerende hjem i Værløse. Han var for en stund græsenkemand.Foruden Torbens fortrinlige frokost forstår han tillige at skabe grobund for en drøftelse af alle slags interessante filosofiske spørgsmål – og de tager ikke skade af et glas whisky – snarere tvært imod. Det bevistes endnu en gang. Tværtom bringes de nærmest diskussionsemnerne op af underbevidstheden.Den langvarige bustur var passende til læsning af den interessante kronik fra Politiken, ‘Tilbage til… Læs mere »Venne-besøg

Atter genoptræning

Så var det igen genoptræningsdag på Lyngehus efter to ugers ferie. Man kunne nok mærke, at leddene var blevet en kende stive på grund af feriens afslappende liv.Tømmeren har været her for at tage bestik af lågen i plankeværket. Jeg glæder mig til at få den sag ordnet.

Tunnelen

Jeg har igennem nogen tid fulgt det interessante arbejde med den nye trafiktunnel under s-togs.banen. Den er støbt uden for banelinien og skubbes ind på den endelige position under skinnelegemet. Ved min besigtigelse i dag var elementet mod forventning ikke kommet på plads, og en arbejder oplyste, at man var løbet ind i nogle retningsproblemer.Jeg har downloaded Google’s earth-program. Det er en imponerende måde at besigtige alle mulige lokaliteter på jordkloden – og man kan komme særdeles ‘nær’ på.

Oprydning

Så stod den på hjemtur fra dejlige, afslappede feriedage i Ebeltoft. Jeg kørte stille og roligt hjemover ‘nedenom’. Ved ar starte temmelig tidligt undgik jeg den største trafik – og lastbiler er der ingen af om søndagen. Naturligvis er der en del campingvogne, men de er helt ideelle at holde sig bag, og deved lægge sig bekvemt i inderbanen.Opflammet af de sidste dages snakken om oprydning i hjemmet gik jeg sporenstregs ved hjemkomsten i gang med at kassere tøj, jeg… Læs mere »Oprydning

Kirkens Korshær

Det viste sig, at der vsr interesse for at modtage Herdis? grammofon og plader. Herligt at tingene kan komme andre til gode.

Havevejr

Det var et pragtfuldt havevejr ? lige tilet afslappende ophold på terrassen. Vi tog os dog tid til stavgang op til bekendtes hus, hvor vi havde lovet at se til de grønne krukkeplanter.