Spring til indhold

marts 2005

Gutterne

Dagen i dag bød på et samvær med gutterne – de tre andre forhenværende kolleger. Det var som sædvanligt hyggeligt, og jeg har savnet det gode, kammeratlige samvær under min lange sygdomsperiode.For mig indebar det en lille, ekstra sejr, idet jeg ved egen kraft drog ud til Leif – som var vært – alene med stokken som støtte, og som passager i adskillige busser og tog.Af venligt hensyn til mig og min formodede ringe mobilitet bød samværet ikke på den… Læs mere »Gutterne

Øverejse

I dag i det gode vejr foretog jeg en rejse med både busser og s-tog. Jeg fik set både Holte station – kørt med bus via Furesøvej til Lyngby – hvorfra jeg drog hjem med s-toget. En fin tur, der i alle enkeltheder lykkedes fuldtud. Men sikken træthed man konstaterer ved hjemkomsten.Atter en gang har jeg måttet sende afbud til den kommen madklubaften.

Bus- og togøvelse

Hverdagen startede i dag efter en spændende påskeferie i Ebeltoft. Influenza havde hærget personalet på træningscentret Lyngehus, så det var en enkelt terapeut, der måtte tage over. Det gjorde dog ikke kål på intensiteten.Jeg gjorde endnu et betydeligt skridt ud i verden ved at tage den nærliggende bus til stationen og derfra s-toget til Birkerød – og den samme tur tilbage. En komplet minirejse. Det gik helt fint.

Bus-premiere

2. påskedag bød på en afsluttende travetur. Derpå tog jeg alene hjem med 888-bussen. Det gik fint, selv om der var mange med. Henning og Mathias hentede mig ved bussen i Valby. Der blev derefter budt på en hyggelig spisning sammen med familien. Det blev til et hyggeligt gensyn – også med et passende indslag af formaninger.Mathias har skrevet en meget interessant og velformuleret fristil om sit selvalgte emne ‘Vulkaner’

Kondistien

I dag – påskedag – var det den helt store træningsdag. Det foregik på kondistien, der er anlagt på den nedlagte jernbanelinie fra Ebeltoft mog Trustrup. Det blev til en meget lang tur – for mit vedkommende både med og uden stave. Det kunne ikke undgå at give anledning til en efterfølgende træthed.

Påskebesøg

Herdis søn, Kristian, med sin Lene kom på besøg og vi havde en hyggelig familiemiddag med en veltillavet lammesteg.Jeg udvidede mit træningsprogram med stavgang på egen hånd. Herdis bor meget optimalt i den henseende, idet hun bor meget nær de ideelle områder ved Bøgehøj.

Dråby strand

Langfredag drog vi atter ud til stranden, hvor programmet udvidedes ned stavgang og alenegang. Jeg mærkede en tydelig bedring dag for dag.

Fuglsøcentret

Skærtorsdagsudflugten gik til Fuglsø, hvor der var en større maleriudstilling. Fuglsø.centret ejes af DGI – og er et meget stort kompleks. Den velanlagte atletikbane indbød til udetræning. To gange rundt på banen uden stok. Først den ene vej – og så den anden vej.Hjemme øvedes krydsgang og ståen på ét ben. Disse og tilsvarende øvelser har til formål at udvikle balancen.

Molsgalleriet

Vi besøgte Lis Kohl’s udstillig på Molsgalleriet. Hun udstillede sammen med kunstnergruppen Nadada. Derefter var det godt med en travetur både med og uden stok på stranden ved Boeslum. Jeg snusede forsigtigt til en lille smule langsom og udramatisk bilkørsel på den øde strandbred.

Påskerejse

Jeg fik tilbud om at køre til Ebeltoft med Kok’erne på deres vej til Nørresundby. Det var meget attraktivt, ikke mindst fordi det det ville være min første længere rejse fra Sjælland. Der ville være udsigt til intensiv træning hos Herdis.Allerede førstedagen bød på en frisk travetur ad spejderstien mod Ahl.