Spring til indhold

november 2007

Blogger-fornyekse

  • af

Jeg har nu ført denne weblog troligt gennem 4-5 år med daglige indlæg – og dermed har jeg lagt 1145 indlæg ind på denne blog. Hermed synes jeg, at jeg på denne måde har givet læserne et indtryk af mit liv og levned gennem årene.Jeg føler nu, at tiden er inde til en fornyelse. Jeg vil ikke stoppe min blog med daglige indlæg – men i højere grad bruge den til lejlighedsvise betragtninger og andre udgivelser.

Pumpehuset

  • af

Anne og Henning fejrede på forhånd deres bryllupsdag ved en middag på ‘A hereford Steak House’ og en efterfølgende koncert på spillestedet ‘Pumpehuset’.‘Pumpehuset’, hvad er det nu for noget? Er der virkelig noget, der er gået en gammel Københavner forbi. Her må Internettet tages til hjælp.I 1859 efter svære år med frygtelige epedimier byggede København sit første vandværk. Det var beliggende ved den gamle vold i nærheden af søerne, Vandet blev tilledt bl. a. fra området ved Damhussøen. Det nuværende… Læs mere »Pumpehuset

Ny regering

  • af

Efter valget har en ny regering været ventet med spænding. I går fremlagde Anders Fog regeringsgrundlaget for den nye regeringsperiode og i dag kom så ministerlisten.Mest bemærkelsesværdigt var det nok, at Venstres stærke kvinde, Birthe Rønn Hornbech, overtager Integrationsministeriet – en udsat post.Venstres arvefølge er sat på plads med Løkke på Finansministeriets træningsbænk Ellers er det de kendte ministre – somme rokeret til nye pladser.

PC- diskussioner

  • af

Jeg havde i dag bsøg af mingode ven, Torben, for gensidige drøftelser om spørgsmål vedrørende pc-verdenens finurligheder. Jeg tror retfærdigvis, at vi kunne give hinanden en rimelig støtte – fra hver vor side. I hvertfasld udlignedes totalt ved den afsluttendde lille frokost.

Gråzonedag

  • af

Det var dagen, hvor intet skete. Nu går jeg hen på Drejøvej og får en sludder med den lille familie dér.

Marevan-prøver

  • af

Så forelø første prver af blodfortyndingsbehandlingen fra egen læge. De var tilfredsstillende. På 2,2 – skal ligge mellen 2 og 3. Så det må vist siges at være tilfredsstillende.

Egen læge

  • af

Jeg er nu overladt til min egen læge og konsuterede ham i dag for at få taget blodprøve. Så vidt han skønnede på hjerte og blodtryk var jeg i god form.

Koncert i Værløse

  • af

Værløse har fået en ganske fin koncertsal. I dag spillede Etatsorkesteret sin 85-års jubilæumskoncert her. Det var Beethovens violinkoncert med den unge violist, Pryhn, som solist. Hun fremførte værket på en fremragende måde. Orkesteret ydede absolut en god indsats – og hallen kvitterede med en overbevisende god akustik. Intet under, at publikum gav deres tilfredshed til kende med et varmt og langvarigt bifald.

Herdis returnerer

  • af

Jeg er taknemmelig for den hjælp, Herdis har udvist her i denne sidste tid på Sjælland. Men det måtte jo få en ende. Hun har også sit hus og hjem derovre i Ebeltoft, og det kræver jo sit. I dag tog hun af sted med 888 med kurs vestpå.

Jægerhytten ved Sjælsø

  • af

Idyllisk ligger den lille stråtækte bygning på skråningen ned mod søen. Den ‘oser’ af romantisk historie. Det var her i den gamle jægerhytte, at Struensee og Christian d. 7.’s dronning Caroline Mathilde havde deres erotiske stævnemøder. Hytten kaldtes den gang ‘Herlighed’ og var beliggende i bekvem afstand fra Hirschholm slot. Forholdet fik dog en tragisk udgang- Struensee blev halshugget på Valby Fælled og lagt på hjul og stejle, mens dronningen blev sat i landflygtighed..Historien taler ikke mindst til mig, der… Læs mere »Jægerhytten ved Sjælsø