Spring til indhold

juni 2005

Højbovænge

Turen med ‘de fire’ – kollegerne fra det tidligere arbejdsliv – var et besøg i Torben og Dots nyerhvervede ejendom – et étplans atriumhus. Det har været en virkelig fornuftig tanke, at erstatte det tidligere store hus med stor have til mere overkommelige forhold. I særlig grad når man når den rette alder, hvor man er moden til det – og ikke mindst er i stand til at foretage boligskiftet til en mere overkommelig bolig planmæssigt og i god ro… Læs mere »Højbovænge

Ørebatterier

En sådan sommervarm dag levner ikke megen energi til de store udfoldelser. Det gjaldt heller ikke hjemmehjælpen, der udmærkede sig ved sin umeldte udeblivelse. Jeg hentede for første gang batterier til mine høreapparater på apoteket. Tænk – endelig en ting der er gratis.

Min bror

Jeg kørte en tur ud til min bror, Jørgen. Han beretter – som altid – om de hjælpetjenester, han gør for venner og bekendte. Vi så hans have, og jeg må imponeres over det arbejde, han også får lagt i dne.

Returnering

Så stod den atter på en varm, indholdsløs hjemtur fra Ebeltoft efter en spændende og begivenhedsrig forlænget weekend i Jylland – med gode minder med i bagagen.

Fra Ebeltoft

Efterdønninger

Ovenpå et begivenhedsrigt samvær med familie og gode venner ved fødselsdagen i går var det godt med en afslappet dag i haven

Doverodde

  • af

Niels fra Thisted – Herdis´ nevø – fyldte 50 år. Niels er salgschef i et større firma og beskæftiger sig hovedsageligt med exportsiden. Fødselsdagen blev holdt i det skønneste vejr på den gamle købmandsgård i Doverodde med ca. 70 gæster. Det var en dejlig dag i det skønneste sommervejr. Doverodde ligger i den yderste, vestre ende af Limfjorden – et ret ukendt område for de fleste. Købmandsgården har tidligere haft en stor betydning for områdets korn- og grovvarehandel. Der er… Læs mere »Doverodde

Terrassen

Det solrige vejr fortsætter, Det bliver til dasedag på terrassen. Der blev dog tid til en grundig havevandring for at se og nyde Herdis’ skønne have.

Sct. Hans

Den fineste, varmeste og Sct, Hans aften i flere år. Vi overværede bålet i lystbådehavnen.

Feriefuld bus

Turen går vestover til Herdis. Der venter os festlige oplevelse forude i ugen løb. Man kan fornemme, at ferien er inde. 888-bussen er ganske fyldt op, hvad de ikke plejer på en almindelig hverdag. Men modtagelsen i Ebeltoft er som ventelig – hjertelig.