Spring til indhold

Synsforstyrrelser

Jeg har nu haft men Peugeot 206 i 4 år, og defor skulle den til det obligatoriske syn.
Desværre gik den ikke glat igennem synet, som jeg havde forventet. Der var rust på forreste, venstre bremseskive. Så det kræver et ´Omsyn´. Jeg bremser for lidt, mente mekanikeren. Mon ikke det snarere har sin rod i den lange tid, som bilen har stået i venteposition? Det lader til, at det ikke blot er mit helbred der er vaklende for tiden, men nu også bil, pc og cykel.

Nu har jeg bestilt værkstedstid og omsynstid – den sidste netop dagen før Mozart´s 250 års fødselsdag. Så håber jeg, at jeg dog kan fejre denne dag med bremser, pedaler og computer i god behold. Og hellige mig mine egne legemlige skavanker.

Ak ja livet er byrdefuldt. Jeg vendte naturligvis hjem i nedtrykt tilstand og ihukom slutlinierne i Chr. Winther´s digt om ´Flugten til Amerika´:

Jeg drukned min Sorg og fandt min Trøst
Paa Bunden af Sagosuppen.

Da der ikke var nogen, der havde stillet den omtalte suppe an, måtte jeg i stedet trøste mig med at dykke kraftigt ned i de tre dåser med småkager, som Anne – min kære svigerdatter – havde været så forudseende at udrustet mig med til trøstespisning ved slige lejligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *