Spring til indhold

Kørekortfornyelse

I dag var der så lægebesøg, dels for blodprøve for kolesterol og PSA. Det foregik udmærket og blodtrykket var fint: 140/80. Resultaterne af prøverne kommer om en god uges tid.
Så var der prøven til kørekortet, som også blev gennemført nogenlunde tilfredsstillende med huskeprøve (hus, æble og mønt) og tegning af urskiver med forskellige tidspunkter. Høreprøven var tilfredsstillende til min glæde, mens jeg kan konstatere, at jeg ser fantastisk godt på højre øje og en del dårligere på det venstre. De gymnastiske øvelser: ned i knæene, op på tæerne og hælene gik også gelinde.
Det er fint, at man nu kan bestille det nye kørekort hos ‘Borgerservise’ på Allerød Rådhus, hvor man før skulle op på Politigården i Hillerød. Jeg mødte glad og tilpas med mig selv op med lægens attest og et billede fra sidste fornyelse for to år siden. Men samme forestilling, som har været irriterende oplevelser de sidste gange, gentog sig også denne gang. Billedet duede ikke. Der er kommet nye regler for pas- og kørekortfotos. Så jeg måtte ind i Allerød Foto og blive foeviger i front og med lukket mund.
Med dagens sidste kræfter og med de nye billeder i hånden kørte jeg atter ud til Rådhuset. Denne gang triumferende. Nu skulle alt dog være i orden. Sejrsstolt trak jeg i dørhåndtaget – men ak, døren var hermetisk lukket. Borgerservicen sluttede altså allerede kl. 14.
Kørekortfornyelse er en langstrakt affære, og det vil nu i min alder stå på årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *