Spring til indhold

Januar – tibageblik

Årets første måned er nu til ende, og jeg skriver en lille sammenfatning af månedens begivenheder.
Nytårsaften med Lis og Jørgen. Et par dage derefter drog de til New Zealand på et flere ugers ophold.
Et par dage derefter havde Nete og Vendel guldbryllup. Selve dagen startede med morgensang – og en hyggelig formiddagsfrokost med deres døtre med familie.
Dagen derpå var der en stor fest på Nilles kro ved Sabro. Her var både Netes og Vendels familie og venner samlet. Navnlig Netes familie møder vi ikke så tit. Det var morsomt at møde alle disse nye mennesker. Særlig med svogeren, Bent, fik vi en god snak. Han er en estimeret hjertelæge på Skejby Sygehus og tillige far til Morten Østergaard – den unge fremadstræbende radikale politiker, der har gjort en lynkarriére i partiet. Han var også med som gæst, men jeg fik dog ikke snakket med ham. Herdis og jeg havde skrevet en sang på vel 25 vers i samarbejde med døtrene Ingelis og Marianne.
Så var der Madaften hus Betty og Hans-Carl i Grenå. De har nu installeret sig i et yndefuldt hus i denne by. De flytter ustandselig – alene i den tid, hvor jeg har været med, er det blevet til 6 adresser i Ebeltoft og Grenå.
Så gik turen hjem til Allerød med lægebesøg og de vante huslige gøremål.
Med De Fire besøgte vi en udstilling på Søllerød Museum om ‘hatte’ gennem tiderne.
Jeg har lånt et par beretninger af Leif om hans forfædres liv. Morfar var kaptajn på grønlandssejlads og hans bror guldgraver i Alaska. Leif har virkelig lagt et interessant opklaringsarbejde for dagen.
Torben står for en knæoperation, men den er udsat pga infektion.
Det er blevet til en række gode samvær med Drejø-familien. Henning har kæmpet med en langvarig dårligdom, og Anne måtte i sidste øjeblik kvitte en planlagt rejse til Singapore pga forkølelse. Om et par dage rejser hun til Dubai.
Lene og Kristian er nu flyttet til Århus, hvor Lene skal gennemgå sidste del af sin uddannelse til biotekniker.
To i personer i bekendtskabskredsen mistede livet på grund af alder i januar. Edel – min mangeårige sekretær på Norden. En pige, der på alle måder var pligtopfyldende og gennemreel. Sternberg fra Hillerød – var min skolekammerat fra underskolen – kammerat i Modstandsbevægelse – og en god ven gennem de sidste 15 år, hvor vi har boet i Allerød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *