Spring til indhold

Redningsplan

I dag blev den økonomiske redningsplsn på 700 milliarder dollars vedtaget i den amerikanske kongres. Det har givet positive reaktioner også på den danske økonomi. Forventninger til en positiv afstemning sendte de danske aktier i plus.
Gennemgang af tidligere Nordens OBS-blade gav et gensyn med en tidligere flyvegal direktær, der brugte fly til besøg i Aalborg og Lübeck. Han var overbevist om sin effektive fortræffelighed ved teoretisk at kunne holde møder i København og Aalborg flere gange samme dag. Fakta var, at han gik til frisøren under flyvebesøgene i Aalborg. Derefter stak han hovedkuls af sted, blot vi nævnede noget om dårlige vejrforhold. Vi kaldte i datiden ledelsessprog hans stil for ‘management by hair-dressing’. Efterfølgeren havde ikke brug for frisør, han var pilskallet,.
Ved en lejlighed sad to herrer ved siden af hverandre i frisørstolene, i Aalborg. Da direktæren vendte hovedet så han, at det var Nordens produktionschef, der sad der. De så hinanden i øjnene, som om der ikke skulle snakkes mere om den sag. De ‘pjækkede’ jo faktisk begge to.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *