Spring til indhold

Willy har fået fred

  • af

Willy sov stille ind i nat på Engholm Plejecenter. Vi var desværre ikke til stede, men erfarede det først tidligt i morges.

De sidste dage var helbredet endnu en gang svinget nedad pga. lungebetændelse, og i går gik det meget dårligt med Willy. Svækkelsen var åbenbart for stor til at han kunne klare denne udfordring. Når endelig det skulle være, var det nådigt at han kunne glide stille væk, og dermed afslutte sit ubehag.

Det er selvfølgelig rigtig trist, at vores kære far, svigerfar og farfar ikke er mere, og vi vil savne Willy som vi husker ham – med altid lyst og muntert sind og en stor kærlighed og omsorg for dem, han holdt af. Men de sidste år var ikke gode ved Willy, og vi har længe undt ham at få fred, som han også selv ønskede det.

Herdis havde ellers pakket kufferten for at komme på besøg i dag til lindring og opmuntring af Willy, men det kunne altså desværre ikke nås. Vi skylder hende stor tak for hendes trofasthed og den glæde, hun har givet Willy under de svære vilkår i hans sidste tid.

Det samme gælder også de nære familiemedlemmer og venner, som trofast – og på trods af besværlig transport og skrantende helbred – har besøgt Willy jævnligt.

Bisættelsen finder sted fra Engholm Kirke på onsdag den 4. februar 2015 kl. 13.00. Af praktiske grunde vil vi selvfølgelig gerne have tilbagemelding fra de, som ønsker at deltage.

Hilsen
Mathias, Anne og Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *