Spring til indhold

Engholm

  • af

Willy er nu vel installeret på Plejecenter Engholm her i Allerød, foreløbig for et vurderingsophold på et par uger, hvorefter der på en visitationskonference den 28. juni skal tages stilling til den videre vej frem.

Det er en stor lettelse for vores daglige logistik, at Willy nu befinder sig i cykelafstand herfra, og det er dejligt at kunne tage ham ud på en tur i kørestolen i de vante omgivelser i nærområdet. Desuden er der glimrende faciliteter og meget venligt personale på Engholm, så alt i alt er det meget positivt.

Efter de første par frustrerende dage, hvor Willy ikke helt havde styr på alt det nye, virker det nu som om han også er glad for de nye omgivelser. Hans tilstand svinger noget fra dag til dag – både humørmæssigt og mht. klarhed i talen – men tendensen er den samme, langsomme men sikre fremgang.

Der er helt åben og fri adgang til boligerne, og derfor ingen definerede besøgstider. Adspurgt foreslår personalet dog tidsrummene 10.00 – 11.30 og 15.00 – 17.00 som særligt velegnede til besøg.

Adressen er:

Plejecenter Engholm
Rådhusvej 3
3450 Allerød
Pleje 1, stue 26

Man finder frem til Willy ved at gå til højre indenfor hovedindgangen, frem til og igennem glasdøren, og derefter til venstre ad “den blå gang”, hvor stue 26 ligger.

Hilsen
Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *