Spring til indhold

Næste step for Willy

  • af

Seneste nyt om Willy er at han i morgen den 13. juni bliver udskrevet fra Frederikssund Hospital, Neurorehabiliteringen, hvor han nu har befundet sig siden 11. maj. Her har man vurderet, at fremgangen i Willys tilstand ikke sker i lyntempo – på en skala fra 0 til 100 er vurderingen i perioden steget fra 2 til 10 – og derfor ikke længere berettiger til en plads på denne specialenhed.

I stedet skal Willy nu i en tid fremover være på vurderingsophold på det kommunale Plejecenter Engholm her i Allerød. Den sproglige genoptræning vil blive videreført ved Kommunikationscentret Hillerød.

Da det først er i morgen at Willy flyttes, og vi endnu ikke har haft mulighed for at tale med Plejecenter Engholm, kender vi på nuværende tidspunkt ikke de nærmere omstændigheder ved det fremtidige ophold, men både Willy og vi er positivt indstillet på en ny tilværelse udenfor hospitalets tykke mure, og i vores vante nærområde.

Engholm ligger skønsmæssigt 500 m fra Willys hus på Røglevænget og 1000 m fra vores hjem på Drejøvej, så den daglige logistik, som før omfattede 20 km biltransport til Frederikssund, bliver nu reduceret til en gå- eller cykelturs afstand, og vil give Willy mulighed for at komme på besøg såvel her som i sit eget hus.

Konkret ser det pludselig ukompliceret ud at få Willy med til translokation på Allerød Gymnasium den 29. juni, da dette ligger lige på den anden side af gaden i forhold til Engholm.

Jeg vender tilbage med nyt, når Willy er godt installeret i sine nye omgivelser.

Hilsen
Henning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *