Spring til indhold

Endnu en acceptabel forårsdag.

Nu meddeler TDC at de har overtaget FastTV, så det er endnu et led i den kæde af selskaber, vi har været igennem, siden vor Grunejerforening afsluttede perioden med lokal nedtagning af programmer via vor lokale TV-mast. Den anvendes nu af flere mobil-telefon selskaber. Det giver en ikke helt ubetydelig indtægt til Grundejerforeningem. Vi har været kunder hos Dong, Smile, Wauv, FatTV og nu TDC. Hvert skift har budt på uforudsete vanskeligheder for bl. a. telefonforbindelsen.

Vejret har igen i dag vist sig fra den humane side, og jeg går over yil familien på Drejøvej i aften på min egen rollator-befordring. Vi havde en hyggelig middag sammen.

Det er en glæde at se, at skolebørn allerede fra de laveste klasser sendes ud på løbeture om formiddagen. De kommer i små grupper på stierne, og jeg får let en lille sludder med dem. De spørge interesseret til mit navn og alder og jeg  får så de samme plysninger om dem.

Jeg har modtaget melding om, at de sendte dagbøger om Eriksholm-gartneren er fremkommet i god behold. Herefter påregner jeg, at de fremover får en fornuftig tilværelse til glæde for andre interesserede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *