Spring til indhold

Skøn var påskemorgen

Det var en usædvanlig påskemorgen, vi vågnede op til. Et snetæppe dækkede haver og veje. I stedet for varme og solrige udsigter, var det kulde og sne, der mødte synet. Man måtte gnide  sig i de endnu søvnfyldte øjne endnu en gang. Lige meget hjalp det. Snevejr og kulde i påsken og i april var blevet til en realitet.

Jeg havde en dårlig nat pga. uterlig mave. Det var formodentlig efter, at jeg aftenen før, havde spist nogle delikatesser i form af bær, der var lakriserede. Mærket hed Malaco. Man har før hørt om salmonella i bær fra sydlige lande. I hvert fald giver det ikke sund søvn, når man samtidig skal nå toilettet til stadighed. Jeg håber, at et afslappet levned i dag, vil bringe maven i normalt leje igen.

På grund af mavehistorien måtte jeg melde mig fra påskefrokosten på Drejøvej, og fik derved ikke hilst på Gunnar denne gang.

Søvndal ‘genopstår’ denne påskemorgen, med en fremtidsmelding til sine partifæller og danskerne. Vi skal ikke forvente bedre velfærd mange år frem. Partifællerne opfatter det som om, det kunne være udtalt af en venstremand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *