Spring til indhold

Månen som bananskræl

Dagen har været ekstremt blæsende, omend vejret har været solrigt og rimelig skyfrit. Fuglene har boltret sig især i formiddagstimerne. Den sidste nye fuglekasse ser også ud til at blive omhyggeligt undersøgt i alle kanter. Måske falder den i god jord, så den kan medvirke til min forøgelse af fuglebestanden. På murkanten, der indrammer gårdhavens vestlige side sidder det lokale turtelduepar og småkæler med hinanden. Det udmønter sig hyppigt til større fysiske seksuelle tilnærmelser, som er kendetegnet for turtelduer. De har deres rede i et af de høje birketræer på den anden side af muren.

Anne tog mig med til SuperBest i formiddags for at jeg kunne forrette nogle lidt større indkøb. Den stærke blæst sled i indkøbsvognen, så den var svær at manøvrere. Der er betydelig flere handlende sådan en lørdag formiddag end de almindelige formiddage, hvor jeg sædvanligvis kommer for at handle. Men jeg fik samlet mine varer, og er nu forsynet på de fleste områder, indtil jeg ved egen rollatorkraft selv kan klare problemet. Det træner jeg til. Men tak til Anne for hendes hjællpsomhed.

Dagen er her ved slutningen af februar forlænget med tre timer og et kvarter. Netop nu lyser en en nymåne, som næsten har form som en henkastet banaskræl på en skyfri nattehimmel. Naturen varsler, at bedre tider er i snarlig vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *