Spring til indhold

Troels Lund Poulsen i skatteklemme

Her er oprindet en stormfuld og regnfuld decemberdag – dog uden sne. Jeg vovede mig i formiddags ud på en rollatortur, men måtte hurtigt vende retur til hjemmebasen pga begyndende regnvejr, som har stået på siden da.

Det er Troels Lund Poulsen, der optager avisforsiderne i dag på grund af den undersøgelseskommision, der vil blive nedsat, for at afsløre pression i Thorning’s forlængst afsluttede skattesag. Det er en særdeles farlig sag for Troels. Den kan ødelægge hans politiske liv, der hidtil har peget på at blive kronprins i partiet Venstre.Den iværksatte undersøgelse kan være farlig for Troels, men også i videre forstand for Venstre som helhed og derved i en senre ende for Lars Løkke Rasmussen.

Undersøgelsen vil svække den nuværende regering fra dens utallige personsager og løftebrud og rette kampen og opmærksomheden over i ‘fjenden’ lejr.

Det er en art paradoks, at Thorning har nedsat en kommision i forhold til sin egen skattesag, som hun har vundet, men hvor hun ikke vil offentliggøre hele afgørelsen totalt i sin helhed. Mon ikke det det hele i virkeligheden er politisk spilfægteri, når det er værst. Skal Troels ofres, til gengæld for stormen på fx Sohn – eller noget i den retning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *