Spring til indhold

Thorning’s skattesag

Dagens politiske centrum drejede sig om Helle Thorning-Schmidt’s skattesag. Det er stadig ikke opklaret, hvordan enkelthederne i denne sag er dukket op i medierne netop midt under valgkampen i septenber måned. Nuværende skatteminister Thor Möger Pedersen  har indhentet udtalelser fra Skats depardemantchef Loft og direktøren fra Københavns skatteafdeling for at beskrive sagsforløbet i sagen. Thor Möger Pedersen vil nu nedsætte en undesøgelses-kommision til afdækning af facts i sagen. Hver en sten skal vendes. De lækkede oplysninger peger i ubehagelig grad på den tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen. Meget peger ubehageligt på ham – og Venstre – som dem, der har blandet sig utidigt i sagen. Det er en ubehagelig situation for Troels, der i værste fald kan føre til en rigsretsag.

Den tidligere olympiske kuglestøder, Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance, giver nogle velmente og direkte input i det politiske liv om ‘fattige danskere’, der i virkeligheden får bedre økonomi, end arbejdende borgere.Hans udtalelser er i denne uge slået lige så hårdt igennem, som de kuglestød, han er kendt for i sortens og dansens verden.

Tl lykke til Betty fra madklubben, der i dag fejrer 60 årsfødselsdag i Grenaa. Skade, at jeg ikke kan deltage, men jeg har dog fejret hende med en festsang.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *