Darwin

Dagens program var planlagt til at skulle omfatte et besøg på Zoologisk museum om Darwins evolutionsteori. Darwin, der fremkom med sine forkætrede teorier, blev født for 200 år siden – og teorierne for 150 år siden. Museumsbesøget blev desværre ikke til noget. Begivenheder i hjemmet satte en stopper for projektet.
Vi havde et uheld med vort komfur, der med et forskrækkelsens brag vippede ned fra sin forreste konsol – eller piedestal – og dermed ud over understøtningen. Gode råd var dyre for at få løst spørgamålet, som tilsyneladende både krævede elektriker- og snedkerekspertice . Jeg konsulterede en nabo på vejen – med fortid i hårde-hvidevarer-branchen. Han ville gerne supplere med gode råd. Heldigvis viste det sig, at Anne og Henning i fællesskab var i stand til at løse problemet. De fik bakset det nedfaldne komfur – samt understøtningen op på sin gamle og vante plads – og fik dermed løst problemet. Sorg var slukket og nerver beroliget.
Så rejser Herdis retur til Ebeltoft i morgen – men vanen tro ordner hun masser af udeståendde ungkarleproblemer, inden hun agter at stikke af. Jeg bemærker med taknemmelighed diverse positive ændringer i hjemmet. Alle de skjorter og lommetørklæder, der længe har ligget og samlet støv på strygebrædtet, er nu pst væk. Servicen har også omfattet oprydning af nedfaldne blade i gårdhaven – og meget andet. Hun er sandelig en slags hjemmehjælp i døgndrift – både ved dag og nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *