Spring til indhold

Darwin

Dagens program var planlagt til at skulle omfatte et besøg på Zoologisk museum om Darwins evolutionsteori. Darwin, der fremkom med sine forkætrede teorier, blev født for 200 år siden – og teorierne for 150 år siden. Museumsbesøget blev desværre ikke til noget. Begivenheder i hjemmet satte en stopper for projektet.
Vi havde et uheld med vort komfur, der med et forskrækkelsens brag vippede ned fra sin forreste konsol – eller piedestal – og dermed ud over understøtningen. Gode råd var dyre for at få løst spørgamålet, som tilsyneladende både krævede elektriker- og snedkerekspertice . Jeg konsulterede en nabo på vejen – med fortid i hårde-hvidevarer-branchen. Han ville gerne supplere med gode råd. Heldigvis viste det sig, at Anne og Henning i fællesskab var i stand til at løse problemet. De fik bakset det nedfaldne komfur – samt understøtningen op på sin gamle og vante plads – og fik dermed løst problemet. Sorg var slukket og nerver beroliget.
Så rejser Herdis retur til Ebeltoft i morgen – men vanen tro ordner hun masser af udeståendde ungkarleproblemer, inden hun agter at stikke af. Jeg bemærker med taknemmelighed diverse positive ændringer i hjemmet. Alle de skjorter og lommetørklæder, der længe har ligget og samlet støv på strygebrædtet, er nu pst væk. Servicen har også omfattet oprydning af nedfaldne blade i gårdhaven – og meget andet. Hun er sandelig en slags hjemmehjælp i døgndrift – både ved dag og nat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *