Spring til indhold

Pressemøde i oktobersol

  • af

Atter en solfyldt oktoberdag. Jeg nød den med en tur til SuperBest for indkøb til min lille brødre-frokost på fredag i anledning af mine nu henrundne 84 år. En frisk tur i det noget blæsende vejr. Til lykke til Monna’s kusine, Else Margrethe i Jyderup, der i dag fylder 84. Vi er jævnaldrende.

Vor statsminister, Helle Thorning-Schmidt, holdt sit første, ugentlige pressemøde i dag. Hun har ubestrideligt gode talegaver og en god retorik. Det dækker dog over et meget tomt budskab. Hun evnede ikke at sætte en fremsynet dagsorden fot regeringens politik. De svegne valgløfter blev udelukkende undskyldt med, at der kræves 90 mandater, for at de kunne gennemføres. Årsagen til landets dårlige økonomi skyldes det negative regnskab, som den forrige regering har efterladt. Den nuværende situation indebærer, at vi må spare på alle felter. Hun gled elegant over ethvert kritisk spørgsmål ved endeløse gentagelser.

Nyeste meningsmåling viser yderligere nedgang for S, der nu tangere et nyt lavpunkt på 20 %, Blå blok ville have 94 mandater, hvis der var valg i dag. Mod rød bloks 81 %.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *