Spring til indhold

De Fire (1995 – 2011)

  • af

Siden 1995 har fire kolleger med rod i enten FLS eller B&W holdt sammen ved månedlige udflugter af vidt forskellig art – hver gang efterfulgt af herrefrokost i et af deltagernes hjem. Det er blevet til et imponerende antal oplevelser. Et utal af museer, kirker og andre seværdigheder er besøgt. Der er ført en opdateret sammenfatning med referater af arrangementerne. Heri dokumenterer gruppen ’DeFire’s enkelte aktiviteter gennem de mange år.

I dag afsluttede vi formeldt det langvarige samarbejde ved en sammenskuds-frokost her hos mig. Jeg har måttet trække mig noget tilbage på grund af mine mobilitetsproblemer, de gør arrangementerne mere og mere besværlige for mig.

Den gamle KB-hal på Frederiksberg nedbrændte i nat. Hallen gav minder om kæmpeballer i min tidligste ungdom, hvor legendariske musikere, som fx Leo Mathiesen stod på podiet. I 1945 blev hallen benyttet til indkvartering af krigens flygtninge. De fyldte hele den store hal. Hver familie havde blot få kvadratmeter til rådighed. I forbindelse med min daværende deltagelse i modstandsbevægelsen var jeg i en periode på vagttjeneste i KB-hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *