Spring til indhold

Bandekrig pa Nørrebro

Man kommer til at mindes Besættelsestiden, når man følger udviklingen på Nørrebro i denne tid. Skyderier i gaden forekom ikke sjældent den gang – men det var i forbindelse med Besættelsesmagten, Hipo- eller Schalburg-folk. Spærretid forbød færdsel i gaderne efter mørkets frembrud.
Nu er der også daglige skyderieri i gaderne. Mellem forskellige lyssky bander.Folk føler sig skræmte og utrygge. Madudbringning og ambulancetransport må ske under politibeskyttelse. Butikker.biblioteker m.m. har frivilligt valgt at holde lukke en del af døgnet.
Aktørerne i dette spil er danske rockere og indvandrerbander, der bekæmper hinanden i blodige kampe . Begge parter er veludrustede med skydevåben. Uskyldige kommer let i fare ved at være på forkerte steder på forkerte tidspunkter,
Det er et kummerligt resultat af integrationen, at efterkommere af indvandrere er med til en optrapning af slige forhold, der vel bunder sig i et lyssky marked med narkosika. o.lign.
I den forbindelse giver det et negativt syn på indvandrere på trods af, at det er en minoritet, der tegner dette billede..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *