Spring til indhold

Typisk tyrkisk

Nu troede man efterhånden, at Fogh var næsten kåret til stillingen som Nato’s generalsekretær – men ak, der lægges idelig sten i vejen for hans kandidatur. Tyrkierne er åbenbart ikke vilde med Fogh – eller ønsker at riste ham over en langsom grill.
Det går ud over Fogh – men så sandelig også ud over en Løkke, der – næsten med løkke om halsen – forventes i strid modvind at skulle bringe landet på fode efter de omfattende Nato-operationer, der har ramt vort ellers så fredelige land.
I det hele taget går det ud over os alle. Fogh har om nogen skabt os ‘et forsømt forår’.

Jeg hører, at der også er stridigheder i Roskilde. Det er vist ikke kommet op på Nato-niveau endnu. Hvor tror I, at Vikingebaderne årene igennem har dyrket deres kolde kunst? Naturligvis ved Vikingemuséet, Hvor skulle det ellers være? Næsten som en gratis reklame og hilsen til vore tapre forfædre. Nu skal det være slut – ellers sender muséet vikingeskibene på togt for at jage de formastelige ud i den kolde sne. Forhåbentlig bliver der et ordentligt søslag ud af det. Måske kunne det være et svendestykke for en kommende Nato-chef.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *