Spring til indhold

Opdatering

Nu er jeg atter aktiv på bloggen efter et par ugers fravær. Mange ting er sket i denne periode – både privat, på det hjemlige politiske plan og i verden omkring os. Verden er totalt blevet ændret på disse par uger.Jeg forsøger at give et mindre resumé.

Monna – min hustru – der alt for tidligt afgik ved døden 21.03 i 1969. For en uge siden – 14.03 -ville hun være blevet 81. Begge dage har familien prydede gravstedet på Engholm-kirkegården med hendes yndlingsblomster, Fresia.

En volsom naturkatastrofe i Japan med kraftisk jordskælv og tsunami forårsagede enorme ødelæggelser. Et atomkraftværk blev stærkt beskadiget med radioaktivt udslip til følge. Det har sat fokus på verdens talrige atomkraftværker.

Den vestlige verden går til kamp mod Libyens diktator Gadaffi med FN’s mandat. Et enigt folketing vedtog, at indsætte jagerfly ind i kampen.

80 års fødselsdage i Vendsyssel. Det drejede sig om Herdis’ tvillingesøstre, Marie og Cecillie, samt svoger, Møller, hvis fødselsdage læner sig op af hinandens. Hertil føjede et diamantbryllup i Aarhus sig til. Ved Herdis’ hjælp blev jeg i stand til at kunne deltage aktivt i disse festligheder. Det var dejligt at møde de vendsysselske, fasttømrede familier endnu engang.

Indsatsen i Libyen startede hurtigt efter et møde i Folketinget. Alle politiske partier var enige. Allerede nu er der frafald i opbakningen, idet Enhedslisten ser ud til at trække sig ud. På det overordnede plan er der nogen uvished om opbakningen fra den arabiske deltagelse i FN-aktionen.

Jeg har fået mig nogle rygsmerter gennem de lange køreture i Jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *