Spring til indhold

Politik – på motionscykel

Med det vejr, vi har haft her i den tidlige vinterperiode, har det været meget vanskeligt at få tiltrængt. udendørs motion. Man bliver bleg og svagelig, og de gamle skrøbelige lemmer bliver ikke motioneret godt nok, når sne og is har lagt sig som en fængselsmur omkring matriklen.

Heldigvis har min søn. Henning, fornyligt flyttet min kondicykel ind i stuen – i en tilpas position i forhold til fjernsynet. Nu har jeg i den sidste månedstid cyklet mig igennem tv-programmer af enhver slags. Jeg har givet mig selv den udfordring, at jeg i hvert fald vil cykle til alle TV nyhedsudsendelser, politiske debatter, dead-lines og lignende. Den polititiske situation er faktisk kommet mig til hjælp, idet der i denne tid har været et meget dynamisk politisk liv på skærmen, som gennem fødderne på pedalerne har været til glæde for min motion.

Hvad er så godt, som en duel mellem Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen. Det forplanter sig direkte til bentøjet og pedalerne – og farten skrues ved hvert udfald fra debatørene et stykke i vejret. Ja, politik bliver omforme til motion – men jeg ønsker nu alligevel brændende at komme udendørs for at supplere TV-træningen med open-air traveture. Det er alligevel ‘den ægte vare’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *