Spring til indhold

Ophavsret til efterløn

Nu er der strid på de indre linier i regeringen om retten til at være det parti, der var forslagsstiller til efterlønnens afskaffelse. De konservative, der har haft dette forslag på dagsordenen i årevis, føler sig – måske berettiget – tilsidesat af Venstre, der med statsministerens nytårstale tog ‘æren’ for forslaget til efterlønnens afskaffelse. Ret forunderligt, at sådanne indre rivninger stiller sig i vejen for dristige, politiske forslag. S og fagforeningerne skærper nu krigen for efterlønnens bevarelse i store avis-annoncer.

I øvrigt indrømmer Lene Espersen i et interview i BT, at hun alvorligt overvejede at trække sig fra formandsposten i det konservative folkeparti. Hun blev dog rådet til at blive på posten, støttet af Lars Barfoed og Brian Mikkelsen.

Vi er sandelig inde i en turbulent før-valgkamps periode. Det gælder vel for Helle, at det for hende er sidste chance for at blive statsminister. Ligeledes har Løkke mange odds imod sig. I dag mødtes Helle, Lars og Margrethe i fælles debat ved de radikales årsmøde.

Endnu en dansk soldat har i dag mistet livet i Afghanistan. Det blev nr. 40 i rækken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *