Spring til indhold

Til lykke til Herdis.

  • af

Til lykke til Herdis, der i dag kan fejre 76-års fødselsdag. Som altid ved en sådan fødselsdagslejlighed samler hun en håndfuld tidligere kolleger og veninder for at hjælpe hende med at komme over alderstrinet. Jeg har nærmest ikke  følt mig særlig velset ved sådanne feminime lejligheder.

Den indenrigske debat blev i gåt suppleret med en ret fredelig ‘duel’ mellem statsministeren og SF’s formanden om Folkeskolen. Det foregik på TV 2 Update. Endnu en debat mellem de to er aftalt på samme kanal i januar. TV 2 er tilsyneladende mere opsat på debatter, end DR. Her er der dog en debat mellem Løkke og Thorning lige efter nytår. Det mærkes tydeligt, at valget efterhånden er inden for synsvidde. Ellers har man været optaget af et uheldigt DR-indslag af sundhedesminister, Bertel Haarder,  der mistede selvkontrollen for åben skærm.

Indslaget blev lagt på Nettet, som en sensation, der antagelig skulle bevidne, at ministre lægger låg på oplysninger, Efter min mening er TV-klippet et tarveligt indslag, om en udkørt og udkørt minister, der – måske politisk . skal udstilles til spot og spe. Men pressen har en suveræn og uangribelig plads i mediebilledet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *