Spring til indhold

Overførselsindkomster

Regeringen varsler i denne tid om ændringer, der skal hindre, at personer bliver placeret  på førtidspension fra ganske unge og derefter i resten af livet. Naturligvis er personer udsat for at komme i en sådan situation, at de må  stå uden for arbejdsfællesskabet i perioder, men det må være samfundets hensigt at få dem bragt tilbage til normalt arbejdsliv og samvær igen  så hurtigt som muligt.

Det er faktisk chokerende, at det drejer sig om et antal på 313.000 personer i den erhvervsaktive alder, der er parkeret på disse passive ydelser – det er ved at ligne 4-5% af hele befolkningen og må vel betragtes som en samfundsmæssig fallit, når et sådant antal overføres til stedsevarende passiv forsørgelse.

Den unge kunstner, Simone Aaberg Kern, der med fortidig rod i en BZ-tilværelse – og med en prægtig ‘hanekam’ – har til ophængning på Christiansborg – malet et portræt af tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen. Hun fortalte ved overleveringen af billedet, at Fogh mindede om et bøgetræ. Billedet indebærer skjulte symboler fra Fogh’s statsministertid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *