Spring til indhold

Politisk debat

  • af

Næsten som på gammeldags forsamlingshusmanér var der igen i dag duel mellem de to kvindelige partiledere, Helle Thorning og Pia Kjærsgaard, denne gang i Sønderborg. Mødet overhørtes af godt tusind aktiverede tilhørere.

Begge politikerne var veloplagte og temmelig disciplinerede. Hvor Helle i høj grad fokuserede på DF’s medvirken til den førte politik i de sidste 10 år – måtte Pia næsten tage hele ansvaret for hele den førte politik i perioden. Faktisk kunne man savne regeringspartierne som medansvarlige. Helle fokuserede – næsten som en grammofonplade – på sine tidligere udsagn med yderligere gældsætning til følge. Man kan måske ikke forvente, at der i dette forum tages konkret fat på effektiv nedsættelse af det offentlige forbrug

Man kan godt – mellem linierne – fornemme, at DF forbereder en platform i forbindelse med det forestående valg. I modsætning til den opstilling, som Helle bygger op med en regeringskerne med S-SF, som kærne, kan Pia måske føle sig nedgjort over at hun ikke i samme omfang har en plads på V-K-siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *