Spring til indhold

Stein Bagger interview

En udsendelse i TV sidste søndag – der omfattede en times interview med den bedrageridømte Stein Bagger – er blevet voldsomt kritiseret i medierne.

Skal et interwiev med em kriminel person optage en hel time af den bedste sendetid – i særdeleshd med, at udsendelsen ikke sætter alvorlige, kritiske spørgsmål ved forbrydelsens detailler.

Ydermere viser det sig, at produktionen er foretaget af interview’erens eget selskab, og har givet ham en ekstraordinær gunstig indtægt.

Producenten og TV-værten var Reimer Bo, der ellers – især overfor politikere – kan være en ubehagelig, skrap interviewer.

I dag – for 50 år siden – fik Monna og jeg de første livstegn fra vor søn, Henning. ’Nu er det nu’, sagde Monna – og jeg måtte sporenstrens starte vores nye Fiat 1100 og køre til Aalborg Sygehus, hvor hun blev indlagt på fødeafdelingen. Under kørslen måtte hun have tørklæde for munden, da hun i sin tilstand var overfølsom for duften af ’ny bil’. Bagefter blev jeg nødt til at køre en længere tur for at dulme mine nerver – og forberede mig til den forestående familieforøgelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *