Spring til indhold

Hello, world

Dette indlæg er dels skrevet for at eksperimentere med layout mv. , og dels for at beskrive betræbelserne på at bygge den nye hjemmeside og konvertere den gamle Blogger weblog succesfuldt.

Selve konverteringen af Blogger data til WordPress er beskrevet på Hennings weblog. Udfordringen her var blot at der var så mange indlæg (ca. 1700), at XML-filen var alt for stor til at kunne indlæses, så den måtte manuelt deles op i “bidder” á 200 indlæg.

Der er eksperimenteret med forskellige WordPress temaer, indtil valget er faldet på det meget flotte Atahualpa tema, som kan konfigureres i det uendelige.

Så var der den udfordring at ingen af indlæggene havde rigtige overskrifter, men kun en fremhævet indledningstekst.  Her blev skrevet et PHP/MySQL program, som kunne klippe denne tekst ud af indlæggene og sætte dem ind som overskrifter.

Konverteringen af overskrifter har givet en del problemer med anførselstegn ( ‘ og “) inde i teksten, som har drillet PHP/MySQL programmet. Løsningen blev manuel opdatering af de mange indlæg, som havde dette problem.

Efter at webloggen er kommet på plads udestår at indlægge de statiske sider, herunder mine essays, som der er oprettet en separat hovedside til. Indlægningen af de enkelte essays er i gang.

Kommenteringsfunktionen er kombineret med Gravatar.

4 tanker om “Hello, world”

  1. Det går stadig jævnt fremad med at bygge hjemmesiden.
    Her testes avatar/Gravatar – gad vidst om det virker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *