Spring til indhold

  • af

Jeg har været til koncert i Godthåbskirken på Frederiksberg, hvor vi sang samme program som sidste søndag. Og tænk – jeg blev afhentet – og hjembragt – af en pige. Hvor heldig kan man være? Koncerten forløb godt. Der var over 200 tilhørere til stede. Jeg må tilstå, at min brok generede mig en del under koncerten – men det gik alligevel.

Nu har jeg lige sat min forlorne skildpadde til livs. Uhyggelig forloren, som min onkel Harry altid sagde. Jeg havde husket de blødkogte æg – men sherry’en. Hvor kan man dog glemme. Jeg må søge trøst i blodpølserne senere på aftenen.

Jeg har læst – eller i forfatterens ånd, scannet – et kapitel af Steve Krug’s bog ‘Don’t Make Me Think’ – på Nettet. Den understreger bl.a. den gamle journalistiske læresætning, om at det er vigtigt at placere ‘nyheden’ så tidligt som muligt i artiklen – helst i overskriften. Folk orker ikke at kæmpe sig igennem oceaner af ord for at finde en eventuel mening eller nyhed. Læseren går for det meste til sagen på en anden måde, end skribenten forestiller sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *