Spring til indhold

Cykledag 3 – onsdag

Igen var morgenvejret fint og med sol. Vi startede ret tidligt efter morgenmaden med en fornyet madpakke til en tur gennem skov og over marker ned til Furesøen. Et kort evalueringsmøde i Holte resulterede i at vi bestemte, at køre videre mod Dyrehaven. Vejret syntes ikke helt pålideligt, men det var tørvejr. Vi kørte mod Nærum og derefter et stykke gennem Mølleådalen og havnede ved den røde skovport ved Hjortkær. På turen op mod Eremitageslottet begyndte det at dryppe, og på vejen gennem skoven blev der tættere mellem dråberne. Vi nød dog frokosten under et dejligt skærmende ældgammelt bøgetræ. Efter et glimt på Peter Liep og Bakken hastede vi pga det tiltagende nedbør mod Klampenborg Station, og S-toget sørgede for at vi kom temmelig tørskoede hjem til Allerød. Men vi fik den planlagte tur på 30 km ud af det.

Til aften var vi til en hyggelig Sankt Hans middag hos Anne og Henning. Og tænk! Efter middagen holdt den ellers så kraftige regn op, og hele familien kunne begive sig til et velbrændende Sankt Hans bål i Ravnholtsskoven og påhøre borgmesterens båltale.

Ja, den danske sommer kan være lunefuld og uforudsigelig. Selv om vi faktisk – vejrudsigterne taget i betragtning – havde indstillet os på at måtte opgive cykleferien, så blev det alligevel en prima oplevelse, selv om vi naturligvis savnede vore nordenfjordske venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *