Spring til indhold

Travetur med ‘gutterne’

Regnen piskede lystigt på taget og ruderne i den årle morgenstund. Inden i mit hoved snurrede det rundt. Hvad kan man i hast arrangere i stedet for den påtænkte travetur, som med sikkerhed vil give våde trøjer? En Plan B.

I det samme – kl. 6.30 – ringede Anne. Hun havde netop fået 4 fribilletter til Lousiana med en udstilling af Jørgen Utzon. Det dulmede nerverne kendeligt. Et gedigent alternativ.

Det viste sig dog ved mødet ‘gutterne’, at der overhovedet ikke var tvivl skabt om, at det planlagte program skulle køres. Det var et – om end – betænkeligt tørvejr på det tidspunkt. Det kunne blive til hvad som helst. Men vi tog altså turen med bus 381 til Vassingerød og travede 5-6 km. hjemad derfra ad små veje og listige stier. Et par ‘depoter var udlagt på ruten. Unterbergere der hang som bitre frugter i Birkeholms træer – og – naturligvis – øller i Ølmosen.

Mærkværdigvis regnede det kun minimalt under turen, og vi kunne lægge vejen om ad Drejøvej for at aflevere Lousiana-billetterne og aflægge Engholmkirkens kirkegård et kort besøg.

Deltagerne var tilpas trætte og sultne ved hjemkomsten i Røglevænget, så den velforberedte frokost blev konsumeret med akkompagnement af let og dybsindig konversation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *