Spring til indhold

Regnvejrstur på cykel

Lysten til at træde pedalerne var der lige fra morgenstunden. Men med det stabilt ustabile vejr, vi har i denne sommer, ændredes et tålsomt morgenvejr sig hastigt til silende regn. Men hvad gør man? Madpakken var smurt og vandflasken fyldt, så det var bare med at kaste sig ud i det. Når bygerne går og kommer, så bliver tøjet ganske vist vådt men også hurtigt tørt igen.

Turen gik gennem det skønne område mellem Karlebo, Grønholt og Nivå med mange mere eller mindre planlagte sidespring.

Ved en ekstraordinær byge søgte jeg læ i en lade, der tilsyneladende indeholdt grus. Men ups, det var teglværksler, som jeg bogstaveligt talt hang fast i. Det var med nød og næppe, jeg undgik at komme ind i murstensproduktionen, for laden viste sig at være en del af ‘Prøvelyst Teglværk’. Men med ler under sandalerne, svarende til en rød mursten på hver, fik jeg fortsat den klamme tur.

Slutturen gik langs Strandvejen og gennem Jægersborg hegn til Holte, og jeg hvilede mig derfra i S-toget efter den godt 50 km. oplevelsesrige tur.

A’propos pedalerne – så er de ved at være nedslidte. De klikker og knirke for hver omdrejning. Jeg må have dem udskiftet,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *