Spring til indhold

Stokkemetoden

I eftermiddag efterspurgte jeg hos Vicky mere ‘stokketræning’, og den var hun med på. Et par gange afdelingen og terapierne rundt forløb tilfredsstillende, så jeg fik lov til at bruge ‘stok med ledsager’ – der var én, der kunne gribe til, om jeg skulle gøre tegn på at falde – eller i det mindste falde ud af rollen. En ting kan man sige om Vicky: hun benytter i mere end én betydning ‘stokkemetoden’.
Jeg er kommet på det tidlige bassinhold kl. 8, så det om at komme rettidigt ud af fjerene. Efterpå var der gåtur rundt i kvarteret med et lille hold. Mig med min rollator, og de andre å vaklende gåben. Når der bagefter var cykling, muskeltræning og holdgymnastik, så var denne formiddag fuldt optaget. Med en solid træthed til følge.
Jeg fik et velkomment brev fra Færøerne – fra Lene og Erik, som nu har været deroppe i det meste af et års tid, imens Erik har haft orlov. Nu rejser de først til Syden nogle måneder og derpå hjem og optager arbejde i Ebeltoft. De fandt ikke en varig beskæftigelse uden for Ebeltoft, De er dog heldige, at en stilling står parat, når de returnerer. A’propos Færøerne, så er min ‘rokammerat’ – vi to flittigste fritidsslider – færing fra Thorshavn. Han blev syg i julen og sendt til Rigshospitalet – og derpå herop.
Anne var på besøg og som sædvanlig et kærkomment, frisk pust fra ‘den store verden’.
Sluttelig forsøgte jeg at få en telefonisk godnat-snak med Herdis – men hun var vist ikke kommet tilbage fra sit møde endnu.<

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *