Spring til indhold

Herdis på besøg

Så kom Herdis i går og det forventes, at hun er herved 14-tiden. I går havde hun en bog med som gave fra Marie, Møller og deres børn. Det var
‘Det skal mærkes, at vi lever’ af Møllehave og Benny Andersen. En velønsket gave, som jeg nok desværre ikke får læst færdig heroppe i den tummel. Jeg har skrevet og takket på en mail til familierne gennem Birgit.
Herdis kommer ved 14-tiden. Et frisk pust som sædvanlig. Vi fik lov til at køre en tur i min bil – med Herdis som chauffør – til Gilleleje havn, hvor jeg fik en lang travetur med rollator og Herdis som ledsager. Vi købte en lækker rødspætte til hendes sene måltid i Allerød.
Med Herdis som igangsætter blev der masser af ekstra træning. Romaskinen blev ‘rørt’ adskillige gange i dagens løb. 100 træk hver gang.
Der kom en lørdagsinvitation til os fra Anne og Henning. Det omfatter også Lene og Kristian, der jo bor i huset sammen med Herdis, mens jeg nyder weekenden heroppe.
Lene her på afdelingen har ikke vist sig hele dagen. Det forlød, at hun har Roskildesyge, som florerer her på afdelingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *