Spring til indhold

Hjemme visitats

Efter en hastig tur i bassinet satte jeg mig i venteposition for transporten til mit hjem i Allerød. Det var en drøj ventetid, idet der klokken gik over den planlagte tid for besøget ? kl. 10 ? inden vi kom herfra. Jeg forstod, at kørslen er udliciteret til private selskaber, der igen underudliciterer til mindre vognmænd. Vicki og jeg kom dog omsider af sted og nåede Røglevænget med en god halv times forsinkelse.
Mødet blev derved noget forhastet. Fra kommunen mødte ergoterapeut Pia og sygeplejerske Helle. Jeg var taknemmelig for, at Anne var til stede som bisidder på mine vegne. Jeg kunne nok ellers blive noget forvirret.
En rundtur i huset viste, at det var ret tilgængeligt med stok. I brusekabinen skal opstilles en vaskebænk ? medens det afventes, om der er behov for toiletstol og diverse håndtag. Der er behov for en rollator ? i hvert fald til udvendig brug.
Hjemmehjælp vil man give hver 14. dag til rengøring – med hjælp som til en 2-værelses lejlighed. En gang om ugen kan man være med i en indkøbsordning.
Træning kan foregå Engholm-centeret eller på Lyngehus, hvor det er 2 gange ugentlig med kørsel inkluderet. Pris kr. 75.- mdl.
Øjenafdelingen skal besøges den 10.02 kl. 12.30. Udskrivningen kan foretages efter weekenden den 12.02 ? 13.02.
Herdis er indstillet på at komme til Allerød den pågældende weekend, som en slags ?prøveweekend? –
med møde på afdelingen her søndag aften. Efter aftale med overlæge Markussen bliver jeg derpå udskrevet, hvis alt er i øvrigt er ok.
Ergoterapeuten fra kommunen kan komme tirsdagen derpå og konstaterer badeforholdene og muligheder for hjælpemidler.
Alle tre familie-kokker var på et oplivende besøg. Det er utroligt, hvad Anne har udført af research med hensyn til forholdene, når jeg kommer hjem. Hun er helt eminent, samvittighedsfuld og konsekvent. Det er et par dejlige piger, jeg har.
Aftensnak med Herdis. Hendes tidligere mands broder i Hjallerup er død og skal bgraves nu på onsdag. Måske tager hun med til begravelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *