Spring til indhold

Sin egen tyv

Hjemvendt fra genoptræningen på Lyngehus har jeg tumlet i haven med at rense ukrudt op mellem fliserne.
Jeg havde i øvrigt det uheld, at bryggersdøren smækkede i, så jeg var fanget i en forfærdelig fælde. Ingen muligheder for at slippe ud, da jeg ikke havde nøgle på mig til den nyanskaffede hængelås i plankeværkslågen.
Gode råd var dyre, ikke mindst, da jeg stod i en yderst let påklædning – blot iført underbenklæder. Meget nødigt ville jeg gribe til ituslåning af vinduer for at komme ind i huset ad den vej.
Der var ingen anden udvej en at kravle over det 1.80 m plankeværk. Jeg skilte den to-delte stige ad og bugserede med besvær den ene halvdel over på den udvendige side af plankeværket. Derved lykkedes det mig at komme op ad den indvendige stige – skræve over overkanten af plankeværket – og ned i sikkerhed på den modsatte side.
En modig operation tør man sige. Det krævede sin mand – og gav såvel angstens som anstrengelstens sved på panden. Men heldigvis undgik jeg at få skrammer. Nu har jeg for en sikkerheds skyld skjult en ekstranøgle til plankeværkslågen, så jeg ikke igen kommer i den penible situation.
Man følte sig faktisk som sin egen indbrudstyv – men det var den modsattw vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *