Spring til indhold

Politiske forårstegn

Foråret er kommet til Allerød. Sol og varme fra dem årle morgenstund. Intet under, at man beslutter sig til at tage endnu et år, selv med de indbyggede svagheder og mangler i mobilitet. Netop disse ting fortjener opøvning og træning efter, at de har været inaktive i vintermånederne.

I det politiske landskab ser det også ud til at der er forårsgrøde i luften. S melder ud med en provokerende melding om kulegravning af velfærdssystemet. En tilnørmelse til borgelig politik- Er det mon for at komme nærmere V og fjerne sig gradvis fra SF? Mange traditionelle socialdemokrater er sikkert ikke vilde med S-SF-samarbejdet

DF protesterer imod forslaget om den velfærdsanalyse, der kommer fra S, formentlig for at kapre skuffede S-stemmer. SF bløder over nedgang i meningsmålinger og over, at EL overtager deres politik og medlemmer. RV fører en passiv tilværelse. og lade S og SF klare deres indbyrdes skærmysler alene. Internt i  regeringen er der tilsyneladende stor utifredshed med SF-ministrer. Navnlig Søvndal bevæger sig fra skandale til skandale.

På trods af rygekabine-sagen ser V ud til at kapre stemmer i meningsmålingerne. hvor de nu er så overlegne, at V nærmest vil kunne danne regering alene.

Ja, det ser ud til, at der er ved at komme grøde i det kommende polititiske forår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *