Velkommen

Et billede af mig da jeg var lidt yngreMindesten over Willy

Velkommen til Willy Kok’s hjemmeside.

Denne side er nu ændret fra at være min fars aktive hjemmeside til at være min side til ære og minde om min kære far, Willy Kok, der døde som 87-årig den 28. januar 2015.

Willy vedligeholdt med stor ildhu hjemmesiden gennem næsten daglige blogindlæg, foruden en mængde selvbiografiske essays, fra oprettelsen i 2003 og til sin skæbnesdag i maj 2012, hvor han fik en stor hjerneblødning, som satte ham i en undtagelsestilstand, han aldrig kom over.

I sine aktive dage havde Willy en stor og trofast læserskare, og jeg ønsker derfor at bevare Willys side som et monument – en slags mindesten i cyberspace – over en meget stor og vellidt personlighed med et stort vid og menneskekundskab, samt en helt usædvanlig evne til at skrive på en humoristisk og engageret måde.

Hilsen
Henning

mail@henningkok.dk

 

Willy’s oprindelige “Velkommmen” side

Velkommen til min nye hjemmeside, som er konstrueret i WordPress. Det var med en vis portion skepsis – og mest af sur nød, fordi min gamle weblog på Blogger skulle omlægges – at jeg kastede mig ud i at eksperimentere i brugen af dette avancerede værktøj.

Jeg skylder stor tak til Henning, der som altid har stået mig bi og lagt et stort arbejde i at få min nye hjemmeside op at stå, uden ham var projektet nok blevet et andet – og betydelig mindre ambitiøst.

Men nu er jeg ved at blive fortrolig med de nye omgivelser, og er selv meget stolt over det gevaldige løft til min hjemmeside. Jeg håber også at du synes at hjemmesiden er blevet flot, og at du har fået lyst til at besøge den ofte – så vil jeg til gengæld lægge mig i selen for at skrive hyppigt i webloggen.

Tak fordi du kom forbi.

mail@willykok.dk