Engholm

Willy er nu vel installeret på Plejecenter Engholm her i Allerød, foreløbig for et vurderingsophold på et par uger, hvorefter der på en visitationskonference den 28. juni skal tages stilling til den videre vej frem.

Det er en stor lettelse for vores daglige logistik, at Willy nu befinder sig i cykelafstand herfra, og det er dejligt at kunne tage ham ud på en tur i kørestolen i de vante omgivelser i nærområdet. Desuden er der glimrende faciliteter og meget venligt personale på Engholm, så alt i alt er det meget positivt.

Efter de første par frustrerende dage, hvor Willy ikke helt havde styr på alt det nye, virker det nu som om han også er glad for de nye omgivelser. Hans tilstand svinger noget fra dag til dag – både humørmæssigt og mht. klarhed i talen – men tendensen er den samme, langsomme men sikre fremgang.

Der er helt åben og fri adgang til boligerne, og derfor ingen definerede besøgstider. Adspurgt foreslår personalet dog tidsrummene 10.00 – 11.30 og 15.00 – 17.00 som særligt velegnede til besøg.

Adressen er:

Plejecenter Engholm
Rådhusvej 3
3450 Allerød
Pleje 1, stue 26

Man finder frem til Willy ved at gå til højre indenfor hovedindgangen, frem til og igennem glasdøren, og derefter til venstre ad “den blå gang”, hvor stue 26 ligger.

Hilsen
Henning

Næste step for Willy

Seneste nyt om Willy er at han i morgen den 13. juni bliver udskrevet fra Frederikssund Hospital, Neurorehabiliteringen, hvor han nu har befundet sig siden 11. maj. Her har man vurderet, at fremgangen i Willys tilstand ikke sker i lyntempo – på en skala fra 0 til 100 er vurderingen i perioden steget fra 2 til 10 – og derfor ikke længere berettiger til en plads på denne specialenhed.

I stedet skal Willy nu i en tid fremover være på vurderingsophold på det kommunale Plejecenter Engholm her i Allerød. Den sproglige genoptræning vil blive videreført ved Kommunikationscentret Hillerød.

Da det først er i morgen at Willy flyttes, og vi endnu ikke har haft mulighed for at tale med Plejecenter Engholm, kender vi på nuværende tidspunkt ikke de nærmere omstændigheder ved det fremtidige ophold, men både Willy og vi er positivt indstillet på en ny tilværelse udenfor hospitalets tykke mure, og i vores vante nærområde.

Engholm ligger skønsmæssigt 500 m fra Willys hus på Røglevænget og 1000 m fra vores hjem på Drejøvej, så den daglige logistik, som før omfattede 20 km biltransport til Frederikssund, bliver nu reduceret til en gå- eller cykelturs afstand, og vil give Willy mulighed for at komme på besøg såvel her som i sit eget hus.

Konkret ser det pludselig ukompliceret ud at få Willy med til translokation på Allerød Gymnasium den 29. juni, da dette ligger lige på den anden side af gaden i forhold til Engholm.

Jeg vender tilbage med nyt, når Willy er godt installeret i sine nye omgivelser.

Hilsen
Henning